Blog

Nenechte si nic ujít.

Dřevěný altán

Dřevěný altán

Dlouhé dny plné sluníčka už jsou tady, a tak je určitě budete chtít trávit především venku na zahradě. Dřevěný altán je skvělým místem pro posezení s rodinou, přáteli, ale i obyčejný relax. Právě na jaře je ideální čas pro jejich výstavbu.

Výhody dřevostavby

Výhody dřevostavby

Život v dřevostavbě láká velké množství lidí, kteří se rozhodují pro stavbu vlastního bydlení. V Timmermans máme mnoho zkušeností s výstavbou dřevostavby na klíč, ale také s jejich rekonstrukcemi....

Cihlový obklad

Cihlový obklad

Cihlový obklad na fasádách domů uvidíte asi stále častěji. Má totiž mnoho skvělých výhod, které je škoda nevyužít, a navíc vypadá velmi dobře. Proč byste nad cihlovou fasádou měli uvažovat?

Jaký typ střechy pro vás bude nejlepší?

Jaký typ střechy pro vás bude nejlepší?

Střecha je třešničkou na dortu každého domu. Plní velké množství funkcí, díky kterým vám například nebude do domu zatékat či z něj utíkat teplo. Jak se při stavbě domu rozhodnout, jaký typ střechy je pro vás ten nejlepší? Poradíme vám!

Sádrové omítky

Sádrové omítky

Přemýšlíte nad využitím sádrové omítky do vašeho interiéru? Tento druh omítky má mnoho estetických, ale i funkčních výhod, které jistě oceníte. Jaké jsou vlastnosti sádrové omítky, kde je vhodné ji nanést a jaká je cena?

Designová betonová stěrka

Designová betonová stěrka

Betonová stěrka je univerzálním, stylovým, ale i funkčním řešením, které můžete použít na stěnu za televizi, do koupelny i v kuchyni. Nejen, že váš interiér ozvláštní, ale je i velmi praktická. Jaké jsou výhody betonové stěrky?